Wat houdt een
kind hond traject nu eigenlijk in

Kinderen en honden spreken nu eenmaal niet dezelfde taal. Het wegrennen en schreeuwen van een kind, dat vervolgens door de hond omver wordt gelopen, zal eerder betekenen ga door ga door, ik vind het leuk, dan dat de hond snapt dat jullie kind dit niet leuk vindt.

Andersom zal het grommen van een pup voor een kind vaak de reactie ahhhh oproepen. Terwijl de pup communiceert dat hij dit niet zo leuk vindt. Met alle mogelijke gevolgen van dien.

Een baby die gaat kruipen, kruipt graag naar iets toe wat beweegt, maar als je hond op leeftijd lekker van zijn rust ligt te genieten, kan het zomaar zijn dat zijn reactie niet is wat wij hadden verwacht.

Je kind rent naar iedere hond die jullie tegenkomen en ziet het gevaar niet, ook al heb je het keer op keer uitgelegd. Maar ook weer andersom. Jouw hond ziet er super knuffelig uit, maar eigenlijk houdt hij er totaal  niet van als kinderen op hem afkomen gerend en aan hem gaan zitten.

Zo zijn er situaties genoeg in het dagelijks leven waarbij er een onveilige situatie zou kunnen ontstaan.

Daar kan ik bij helpen. Door samen te kijken naar de problematiek, die voor iedereen anders is, maken we een plan. Een plan waarbij ik werk vanuit de gezinsdriehoek.

Dit houdt in dat ik kijk naar wat jullie kind geleerd kan worden om de situatie te verbeteren, naar wat de hond nodig heeft aan training en naar wat jullie als ouders/eigenaars nodig hebben om deze training en verandering te begeleiden.

Neem contact met me op en dan plannen we een vrijblijvende telefonische afspraak waarin je al je vragen kunt stellen en kunt kijken of we samen een plan kunnen opstellen.

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen klik dan snel hieronder!

Zoek je een Professional?

Lees hier mijn cv waarbij al mijn ervaring en mijn studies staan weergegeven.

Laat wat van je horen, bel of e-mail me!

Zit je ergens mee, vertrouw je iets wat je hond doet niet of heb je een onderbuikgevoel wat je krijgt als je je hond met je kind ziet omgaan waarvan je denkt, waarom gebeurt dit nu?

Twijfel niet maar neem contact op. Indien ik de telefoon niet kan opnemen, spreek vooral een bericht in en ik bel je snel terug.

Telefoon

(06) 4111 21 50

Email

info@woefwereld.nl