Corona update

Vanwege de huidige situatie omtrent het Corona virus zullen er voorlopig geen lezingen plaatsvinden. Zodra ik online of in persoon weer lezingen ga geven zal dit via Facebook worden meegedeeld.

Facebook

Wil je meer weten waar je bij kind-hond relaties op moet letten? Wil je meer weten over de 5 motivatiefactoren waardoor een hond een kind kan bijten?

Met 75.000 bijtincidenten in Nederland waar kinderen bij zijn betrokken, is het als je kinderen hebt verstandig je hier wat meer in te verdiepen. Het is namelijk zo dat bij ongeveer 97% van de bijtincidenten een ouder op korte afstand bij het kind stond.

Heel belangrijk dus om je hier wat op bij te scholen!

Bekijk via de knop hieronder waar en wanneer de volgende lezing wordt gehouden.

Het is ook mogelijk dat ik naar jullie dierenartspraktijk, school, verloskundigenpraktijk etc kom om deze lezing te verzorgen. Neem daarvoor contact met me op via de knop hieronder.

Zoek je een Professional?

Lees hier mijn cv waarbij al mijn ervaring en mijn studies staan weergegeven.

Laat wat van je horen, bel of e-mail me!

Zit je ergens mee, vertrouw je iets wat je hond doet niet of heb je een onderbuikgevoel wat je krijgt als je je hond met je kind ziet omgaan waarvan je denkt, waarom gebeurt dit nu?

Twijfel niet maar neem contact op. Indien ik de telefoon niet kan opnemen, spreek vooral een bericht in en ik bel je snel terug.

Telefoon

(06) 4111 21 50

Email

info@woefwereld.nl