Hieronder zie je hoe een traject bij mij in zijn werk gaat

start

Omdat iedereen anders is, iedere hond anders is en kinderen niet allemaal hetzelfde zijn, is maatwerk zeer belangrijk. Om een goed beeld te krijgen van wat jullie zoeken of wat jullie vraag aan mij is spreek ik jullie graag in een kosteloos vrijblijvend telefoongesprek. Hier kunnen we elkaar al wat beter leren kennen en gaan kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

Mocht je wat meer informatie willen ontvangen over een lezing, de zwangerschapsbegeleiding of een kinderworkshop, gebruik dan de bericht optie hier naast. ←

Telefoongesprek

Tijdens ons gesprek gaan we kijken waar ik jullie kan ondersteunen en/of begeleiden. Indien een tip voldoende kan zijn om als gezin weer verder te kunnen, zal ik deze ook geven. Het advies wat ik geef zal altijd gebaseerd zijn op de gezinsdriehoek. Ik ga dus kijken wat jij als (toekomstige) (groot) ouder kan doen, wat verstandig is om de hond te gaan leren en waar we met jouw (klein) kind(eren) aan kunnen werken om een veilige, leuke en ontspannen thuis situatie te maken.

Aan de slag

Als uit het gesprek blijkt dat jullie samen met mij aan de slag willen gaan, plannen we een afspraak in waarop we aan de slag gaan.

Zoek je een Professional?

Lees hier mijn cv waarbij al mijn ervaring en mijn studies staan weergegeven.

Laat wat van je horen, bel of e-mail me!

Zit je ergens mee, vertrouw je iets wat je hond doet niet of heb je een onderbuikgevoel wat je krijgt als je je hond met je kind ziet omgaan waarvan je denkt, waarom gebeurt dit nu?

Twijfel niet maar neem contact op. Indien ik de telefoon niet kan opnemen, spreek vooral een bericht in en ik bel je snel terug.

Telefoon

(06) 4111 21 50

Email

info@woefwereld.nl